Novogodišnji bazar u Capital Plazi

Vrijedna ekipa Cik Cak Šnajderaja imala je priliku da predstavi svoje proizvode na Novogodišnjem bazaru koji se održao u The Capital Plaza centru od 20. do 22. decembra prošle godine.

Na štandu su bili predstavljeni Cik Cak ukrasi, Maštalice, Bebine prve igračke, Mape maštalice, jelke i kalendari koji se proizvode u Šnajderaju.


Novac od prodaje proizvoda Cik Cak Šnajderaja koristi za održivost različitih socijalnih servisa koje udruženje Roditelji pruža roditeljima i djeci, a koji su besplatni.

 

Na bazaru organizovanom u sklopu Novogodišnje humanitarne Žurkoteke posjetioci su imali priliku da kupe platnene igračke i ukrase koji se proizvode u Cik Cak Šnajderaju.

 

Interesovanje posjetioca Žurkoteke za proizvode Cik Cak Šnajderaja je bilo izuzetno veliko, I gotovo da nema mame, ali ni tate koji su bili u blizini, da se nijesu uspoznali sa ponudom. Posebno su bili oduševljeni Kućicom.


Udruženje Roditelji je uz podršku svog socijalnog preduzeća Kreativa Lab, kao i prethodne dvije godine, obilježilo je rođendan Igračkoteke i proslavilo predstojeće praznike u nedelju 23. decembra, prvi put na otvorenom, ispred Biblioteke „Radosav Ljumović”, a u saradnji sa Glavnim gradom.